• 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Aerial Photos (2)
  • 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Aerial Photos (3)
  • 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Aerial Photos (5)
  • 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Aerial Photos (6)
  • 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Aerial Photos (9)
  • 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Surface Photos (1)
  • 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Surface Photos (3)
  • 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Surface Photos (4)
  • 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Surface Photos (5)
  • 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Surface Photos (6)
  • 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Surface Photos (8)
  • 1065 PacifiCenter Dr., Anaheim (Hines PacifiCenter) Surface Photos (10)

The project involved the major site improvement and reconfiguration of the 2.7-acre parking lot that surrounds an existing office tower located at The Link OC property in Anaheim.

Oltmans’ scope included:

  • Transformer relocation.
  • Protection and adjustment of utilities.
  • Removal and relocation of site electrical and irrigation lines as well as water system improvements.
  • Protect and relocate traffic signs.
  • Updates to the existing parking lot, such as: striping, new medians, curb and gutter construction/reconstruction, and new pavers.
  • Reconfiguration of the pedestrian path of travel to the building.
  • ADA-compliant pathways, ramps, and handrails.
  • All new hardscape and landscape.

Square Footage:


2.7 acres